Paul Luyf Optiek

Pers

Paul Luyf Haarlem - Stichting Oogproject

Al van kleins af an heft Paul Luyf de wens om ontwikkelingswerker te worden. Als hi in 1992 een krantenartikel leest over politieke ex-gevangenen in Albaniè raakt hij buitengewoon geinteresseerd in dit arme, geïsoleerde land. “Ik hoorde dat er naast alle andere tekorten ook een enorm tekort an brillen was. Toen wist ik direct, daar kan ik wat betekenen!”

30 jarig bestaan van de winkel

Ter ere van het 30-jarige bestaan van de winkel, 40 jaar in het vak en 25 jaar ontwikkelingswerk heeft Paul een gepersonaliseerde illustratie van zijn personeel mogen ontvangen. Deze is gemaakt door de Haarlemse illustrator, tekenaar en ontwerper Eric Coolen.

Opticien Paul Luyf de berg op (Haarlems Dagblad)

Paul gaat komend zaterdag 7 september voor de 14e keer de Ben Nevis berg op in Schotland. Sponsoring voor het ontwikkelingswerk in Malawi.
Opticien-Paul-Luyf-de-berg-op-Haarlems-dagblad

Grote klasse van topopticien Luyf

Opticien Paul Luyf uit Bussem die een zaak heeft aan de Rijksstraatweg in Haarlem, is het alleen een uitstekend vakman, maar ook buitengewoon klantvriendelijk. Mia Oehlen komt woorden tekort om de brillenman te prijzen.

Paul Luyf in actie voor Malawi

Paul Luyf in actie voor Malawi. Ben Nevis Race Scotland 2017 U kunt zijn missie steunen: Stichting Oogproject Haarlem NL09 INGB 0007299205
ben nevis race foto 2017(2).jpg Paul Luyf in actie voor Malawi.

De nominatie van Stef Bos

Voor het Goot500-magazine zoeken we 500 mensen die de wereld een beetje mooier en beter maken. Wie inspireert jou en verdient een plekje op deze lijst? Zanger en liedjesschrijver Stef Bos nomineert opticien Paul Luyf.

Paul Luyf Haarlemsdagblad September 2016

Al jaren zet opticien Paul Luyf uit Haarlem- Noord zich in voor het straatarme dorpje Njobvu in Malawi. Met financiële steun van veel particulieren is er inmiddels een school gekomen.

School voor vergeten dorp

Opticien Paul Luijf uit Haarlem trekt zich lot aan van kinderen uit Malawi. Met hulp plaatselijke bevolking en donateurs staat er een schoolgebouw. Luijf wil nog meer realiseren.

Grote klasse van topopticien Luyf

Bussumer Paul Luyf, die in Haarlem een opticienzaak drijft, is hard op weg om zijn droom te verwezenlijken: een huis voor een straatarm Albances gezin.

Opticien Paul Luyf zamelt geld in voor school Malawi

HAARLEM – De Haarlemse opticiën Paul Luyf gaat weer rennen voor een goed doel. Sinds een aantal jaren doet hij mee aan de Ben Nevis-race, een zware loopwedstrijd bij een Schotse berg. Daarmee zamelde hij geld in voor oogprojecten in Albanië.

Paul Luyf Optiek

Stichting Oogproject

Sponsoring

Openingstijden

Adres

Paul Luyf Optiek Logo

Wegens ons jubileum zijn wij zaterdag 16 maart gesloten

Woensdag 20 maart staan wij weer voor u klaar